Damgolfen

Damgolfen spelar på tisdagar, läs mer om alla datum i filen nedan.

Grattis till Birgitta von Knorring som blev Haverdals Drottning 2018!

Välkomna till Damernas Trivselgolf

Varje tisdag spelar vi 9-håls slaggolf eller någon skojgolf.

Vi har två starttider - en på förmiddagen och en på kvällen. Ingen förbokning krävs!
Bara kom, spela och träffa andra golfdamer.

Startavgiften är 30 kronor och betalas i golfshopen. Därefter får du starttid och scorekort i "vita huset" vid Tee 1.
Efter avslutat spel lämnas scorekorter i greenfeeinkastet. Resultatet redovisas på haverdalsgk.se/damgolfen, på anslagstavlan i damernas omklädningsrum.
Prisutdelning sker vid våravslutningen.

Ingen rapportering görs för höjning och sänkning av handicap. Vill du ändra så registrerar du det själv.

VID DÅLIGT VÄDER KAN TÄVLINGEN STÄLLAS IN. GÅ IN PÅ KLUBBENS HEMSIDA OCH TITTA PÅ WEBBKAMERAN ELLER RING TILL SHOPEN FÖR ATT KOLLA.

De nya rutinerna på damgolfen verkar fungera väl. Nu förenklar vi ytterligare genom att du inte

behöver vänta till16.45 för att anmäla dig. Det kan du göra när du vill dock senast 17.30

Varför inte träffas för en fika och lite golfsnack på eftermiddagen före golfen!

Om du vet att du kommer sent var vänlig ring shopen så vi kan anpassa de sista bollarna.

Någon av oss som organiserar damgolfen kommer att finnas på plats i eller utanför shopen

Överraskningstävlingen blir 5 juni med början kl.17 (ingen förmiddagsgolf)

Starttider:

10:00-10:17. Anmälan och betalning 09:45-10:00. Efter tävlingen finns ju möjlighet att fortsätta spela ytterligare 9 hål.

17:00-17:42. Anmälan och betalning 16:45-17:15.

Vi spelar trivselgolf för att ha trevligt och träffa nya spelpartners.

Välkommen till Vårsäsongen 2018!

Tävlingsprogram Våren 2018

10 april - 3 klubbor och en putter  Inställt pga banan ej är öppen!

17 april - 3 klubbor och en putter

24 april - Från tee 40 slaggolf

1 maj - Ingen damgolf

8 maj - 9-hål slaggolf (endast 17:00-17:42)

15 maj - Seven up, poängbogey 9 hål - 7 bästa hålen räknas

22 maj - 9 hål slaggolf

29 maj - 9 hål slaggolf

5 juni -  Överraskningstävlingen med början kl.17 (ingen förmiddagsgolf)

12 juni - Haverdals Drottning 18 hål poängbogey starttider 15:00-18:00. Anmälan i golf.se eller i shopen (!)

19 juni - Ingen damgolf

26 juni - Våravslutning med Flaggolf 9 hål slaggolf - med start 16:00 (anmälan görs senast 21/6 och sker vid damernas omklädningsrum eller direkt till Inger Wallin - inger.wallin@gmail.com). Efter rundan avslutas damgolfen med lätt mat för 100:-.

Havring Cup spelas på Ringenäs GK och vi återkommer med tid och datum

Telefonnummer att ringa vid frågor:

Totti Björk - 0702-84 69 34

Ann Rimstedt - 0702-20 37 01

Inger Wallin - 0730-66 71 06

Ingrid Bredenfeldt - 0723-62 37 11

Mona Lönnberg-Samuelsson - 0703-37 59 63

Resultat Damgolf

Här nedanför hittar du resultatlistor för våra olika damtävlingar under året.

Övriga damtävlingar

Old Girls
Under några år har några ambitiösa golfdamer arrangerat Old Girls inom Hallands Golfdistrikt.
Old Girls är tävlingar som inte arrangeras av Hallands Golfdistrikt utan är helt fristående utan inblandning av HGDF:s tävlingskommittté.

Nationell Damdag
De nationella reglerna för Nationella Damdagar finns på Golf.se.
Minimiåldern för att få vara med i tävlingen är 22 år, alltså Du måste ha lämna Juniorstadiet.
Du kan anmäla Dig till Sveriges alla Nationella Damdagar via GIT.
Vi Spelar i klasser A 0 - 18,0 , B 18,1 - 26,0  och C 26,1 - 36,0 . Finns många höghcp anmälda kan en D-klass också spelas. Det avgör arrangerande klubb.
När en deltävling utlysts får arrangerande klubb inte avblåsa tävlingen med kort varsel, då det kan finnas långväga gäster anmälda som kör förgäves. I princip är det bara mycket dåligt väder, åska, som kan orsaka en inställd tävling.
Arrangerande klubb bestämmer om tävlingsformen ska vara slagtävling, slaggolf eller poängbogey.