Restaurang
Fredagen den 10/3 öppnar Haverdals Golfkrog för säsongen.
Lunchbuffé ink Salladsbord, Kolsyrat alt Stilla Vatten,
Soppa, Smör och Bröd samt Kaffe och Kaka
Vuxen 125:- Barn upp till 12 år 65:-
Avhämtning 105:-
Serveras mellan 11.00 och 15.00
Varmt Välkomna
Jonas med Personal
Tel: 070-9122708
Epost: haverdalsgolfkrog@gmail.com
Vecka 22
måndag
Persiljefylld Köttfärslimpa med Gräddsås och inlagd Gurka
tisdag
Stekt Fläsk med Raggmunk alt Löksås och Lingon
Bruna Bönor, kokt Potatis
onsdag
Smörstekt Torskfilé med kall Räkröra och Citron
Kokt Potatis
torsdag
Rotmos med Rimmad Oxbringa och Köttkorv
Spagetti Bolognese med riven Hårdost
fredag
Fläskschnitzel med Rödvinsås, Kryddsmör, Kapris och Citron
Stekt Potatis
lördag
Pannbiff med brynt Lök och Ölkokt Potatis
Serveras med Dijoncremé
söndag
Plommonspäckad Fläskkarré med Gräddsås och Äppelkompott
Serveras med stekt Färskpotatis
Lunchbuffén serveras mellan 11.00 och 15.00 alla dagar
125:- inklusive: Soppa, Salladsbord, Stilla eller kolsyrat Vatten, Smör och Bröd samt Kaffe och Kaka
Barn upp till 12 år 65:-