Lunchbuffé ink salladsbord, kolsyrat alt stilla vatten, soppa, smör och bröd samt kaffe och kaka.

Vuxen 140:- Barn upp till 12 år 70:-

Avhämtning 115:-

Serveras mellan 11.00 och 15.00

Varmt Välkomna

Jonas med Personal

Tel: 070-9122708
Epost: haverdalsgolfkrog@gmail.com

 


Vecka 18

måndag

Persiljejärpar med Gräddsås och Lingonsylt

tisdag

Stekt Fläsk med Raggmunk alt Löksås, kokt Potatis och Lingon samt Bruna Bönor

onsdag

Smörstekt Torskfilé med Remouladesås och Citron

torsdag

Rotmos med rimmad Oxbringa och Köttkorv

Korv Stroganoff med Ris

fredag

Helstekt Fläskfilé med Potatisgratäng och Bearnaisesås

lördag

Vitvinsbrässerat Kycklingbröst med Bladspenat och Örtcremé

söndag

Klassisk Porterstek med Gräddsås och Gelé samt Pressgurka