Vecka 26

måndag

Kålpudding med Gräddsås och Lingon

tisdag

Stekt Fläsk med Löksås och kokt Potatis alt Bruna Bönor

onsdag

Smörstekt Torskfilé med Remouladesås och Citron

torsdag

Rimmad Oxbringa och Köttkorv med Rotmos allt Peparrotssås och kokt Potatis

fredag

Fläskschnitzel med Kryddsmör och Rödvinsås, Serveras med stekt Potatis och Citron

 

lördag

Vitvinsbrässerat Kycklingbröst med Bladspenat, Örtcremé samt rostad Potatis

söndag

Nattbakad Fläsksida med Äppelgräddsås och Rödkål samt stekt Färskpotatis

Lunchen serveras mellan 11.00 och 15.00

 Ink Soppa, Salladsbord, Smör och Bröd, Måltidsdryck samt Kaffe och Kaka  100:-

Avhämtning    85:-