Vecka 26
måndag
Kålpudding med Gräddsås och Lingon
tisdag
Stekt Fläsk med Löksås och kokt Potatis alt Bruna Bönor
onsdag
Smörstekt Torskfilé med Remouladesås och Citron
torsdag
Rimmad Oxbringa och Köttkorv med Rotmos allt Peparrotssås och kokt Potatis
fredag
Fläskschnitzel med Kryddsmör och Rödvinsås, Serveras med stekt Potatis och Citron
lördag
Vitvinsbrässerat Kycklingbröst med Bladspenat, Örtcremé samt rostad Potatis
söndag
Nattbakad Fläsksida med Äppelgräddsås och Rödkål samt stekt Färskpotatis
Lunchen serveras mellan 11.00 och 15.00
Ink Soppa, Salladsbord, Smör och Bröd, Måltidsdryck samt Kaffe och Kaka 100:-
Avhämtning 85:-