Vecka 14

måndag

Kycklinggryta med Ris och Curry

Serveras med Mangochutney

tisdag

Stekt Fläsk med Raggmunk alt Löksås och Lingon

Bruna Bönor och kokt potatis

onsdag

Havets Wallenbergare med Potatismos och skirat Smör serveras med Lingon

torsdag

Ärtsoppa med rimmat Fläsk

Rotmos med Rimmad Oxbringa och Köttkorv

Pannkakor med Sylt och Grädde

fredag

Golfkrogens Påskbuffé

249:-

lördag

Porterstek med Gräddsås och Gelé

Kokt Potatis

söndag

Vitvinsbrässerat Kycklingbröst med Bladspenat och Örtcreme

Rostad Potatis

Serveras mellan 11.00 - 15.00

125:-

Barn upp till 12 år 65:-

Ink: Soppa, Salladsbord, Stilla eller Kolsyrat Vatten, Smör och Bröd samt Kaffe och Kaka