Vecka 16
måndag
Helstekt kotlettrad med rostad paprikacremé och stekt potatis
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk (så långt det räcker) alt löksås och lingon
Bruna bönor samt kokt potatis
onsdag
Smörstekt torskfilé med kall räkröra och citron
torsdag
Rotmos med rimmad oxbringa
Ärtsoppa med rimmat fläsk och köttkorv
Pannkakor med sylt och grädde
fredag
Golfkrogens Påskbuffé
Påskens läckerheter dukas upp
259:-
lördag
Oxförsbiffar fyllde med fetaost och soltorkad tomat
Serveras med rostad potatis och basilikacremé
söndag
Panerad kycklingfilé med Potsatisgratäng, rödvinssky och bearnaisesås
Buffén står uppdukat 11.00-15.00 alla dagar.
140:- Inkl:Salladsbord,soppa,smör o bröd,stilla alt kolsyrat vatten,kaffe o kaka.
Barn upp till 12år 70:-