Anmälan 2021

Denna säsong öppnar vi anmälan extra tidigt!!

Till årets juniorträning har vi inte bestämt träningstider eller dagar för våra grupper utan går istället ut med anmälan i mycket god tid så att ni kan komma med era önskemål som vi ska infria på bästa sätt. Vi har mycket goda möjligheter till att vara flexibla gällande tider och dagar. Att juniorer på vår golfklubb ska kunna utöva flera idrotter är oerhört viktigt.  

Fördelen med denna tidiga anmälan är även att ni kan prova ut och beställa den piké som ingår i träningsavgiften samt andra önskade klädesplagg från vår nya "juniorkollektion" och få dessa till träningsstart istället för under sommaren. Mer information om utprovning samt beställning kommer efter ni genomfört er anmälan. 

Populära delar som nattgolf, spelkvällar och matchspelsturnering från säsongen 2020 finns med även 2021!

OBS! Som deltagare i vår juniorträning krävs även medlemsskap i golfklubben. Information om medlemsskap finner ni genom att klicka HÄR

Du som är 12 år eller yngre och ännu inte skaffat egna golfklubbor har möjlighet att låna ett helt set hos oss utan extra kostnad för att i senare skede köpa ut till ett billigare pris vid önskemål. 

 

Träningsgrupp -Knattar födda 2014-2015

I denna grupp fokuserar vi på att introducera barnen till golf och även idrott generellt genom koordination och kroppskontroll. Träningen blandas mellan lekar, golfövningar och golfvett.

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 40, vecka 25-32 blir det sommaruppehåll. Träningspassen är 60 minuter och ligger torsdagar 18:00-19:00. 

Träningspaketet innehåller: 

16 timmar gruppträning med äldre juniorer + ledare. 
Pikétröja med loggo Haverdals GK
Gratis rangebollar 

Pris: 900:-
 

Träningsgrupp - Yngre juniorer 2011-2013

Denna träningsgrupp är anpassad för både de som har och inte har grönt kort. Fokus här ligger på mycket kroppskontroll men ännu mer koppling till golfspelet och dess tekniska delar i kroppsrörelsen. Här involveras självklart lekar till viss del men ofta i ett golfmoment där också små tävlingar blir en större del av träningen, både individuellt och i grupp. Detta för att få utforska spelet ytterligare och förbereda till olika juniortävlingar. Målet här är att ta sitt gröna kort och testa att tävla tillsammans med sina kompisar på klubben. Under alla pass är målet att alltid 2 tränare/ledare/föräldrar på plats för att enkelt kunna dela upp i grupper under träningen. Om fler ledare är på plats är det bara positivt.  

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, vecka 25-32 blir sommartider samt 3 veckors uppehåll.
Träningspassen är 60 minuter och sker alla onsdagar plus torsdagar jämna veckor. Träningstid oavsett dag 17:00-18:00. 

Träningspaketet innehåller: 

33 timmar gruppträning med Nicholas/Sebastian inklusive möjlighet till spel efter ena kvällsträningen (totalt över 22 veckor). 
Sommarläger (mot extra avgift)
 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med loggo Haverdals GK
Gratis rangebollar 

Pris: 1.500:- 

 

Träningsgrupp - Juniorer födda 2008-2010

Denna träningsgrupp är anpassad för både de som har och inte har grönt kort. Innehållet på träningarna i denna grupp kommer involveras av mer grunder och teknik än tidigare men i kombination med koordinationsövningar. Målet här är att ta sitt gröna kort och testa att tävla tillsammans med sina kompisar på klubben. Under alla pass är målet att alltid 2 tränare/ledare/föräldrar på plats för att enkelt kunna dela upp i grupper under träningen. Om fler ledare är på plats är det bara positivt.

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, vecka 25-32 blir sommartider samt 3 veckors uppehåll. Träningspassen är 60 minuter och sker 2 vardagskvällar i veckan.

Killar - Måndag 17:00-18:00 & Tisdag 18:00-19:00

Tjejer - Måndag & Onsdag 18:00-19:00

Träningspaketet innehåller: 

44 timmar gruppträning med Nicholas/Sebastian inklusive möjlighet till spel efter ena kvällsträningen (totalt över 22 veckor). 
Vår- sommar- och höstläger med Kristian & Nicholas (mot extra avgift) 
 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med loggo Haverdals GK
Gratis rangebollar 

Pris: 1.750:-

  

Äldre juniorer - Träning- & Tävlingsgrupp (födda 2007 eller tidigare)

Detta är en grupp perfekt för den junioren som vill ha fler träningstillfällen i veckan samt att ha möjlighet att satsa mer på sin golf. Målet är att juniorer i denna grupp ska ha möjlighet att tävla om de vill och det på exempelvis Halland Junior Cup, Hallandstouren & Teen Tour. Ytterligare utveckling i träningstid jämfört med tidigare grupper. 

Notis! Gruppen passar för alla juniorer som vill ha mer träningstid. I denna grupp kan alla juniorer vara med i utifrån beskrivningen ovan. 

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, mellan 25-32 blir det sommartider samt 3 veckors uppehåll. Träning 2-3 ggr / vecka. 

Tisdag 17:00-18:30, Torsdag 17:00-18:00 & varannan helg 10:00-12:00 (dagar lördag eller söndag bestäms under v 16)


Träningspaketet innehåller: 

88 timmar gruppträning med Kristian/Nicholas/Sebastian (totalt över 22 veckor)  
2 st privatlektioner / deltagare   
Vår- sommar- och höstläger med Kristian & Nicholas (mot extra avgift) 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med loggo Haverdals GK
Gratis rangebollar   

Pris: 2100:-

Tävlingsgrupp: Elit/Serielag

Träningspaket innehåller:

17 timmar gruppträning med Kristian (totalt över 22 veckor) 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
4 st privatlektioner / deltagare 
Coaching på seriespel samt Teen Tour/SGT 
Utveckling och planeringssamtal 
Pikétröja med loggo Haverdals GK
Gratis rangebollar 

Pris: 2500:- 

Om ni är osäkra på vilken grupp som passar er junior kontakta då gärna våra tränare via mail till pro@haverdalsgk.se

Fill out my online form.