Anmälan 2022

Välkommen till 2022 års säsong!!

Likt inför säsongen 2021 bestämmer vi inte träningstider eller dagar för våra grupper på förhand utan går istället ut med anmälan i god tid så att ni kan komma med vissa önskemål som vi ska försöka infria på bästa sätt. Att juniorer på vår golfklubb ska kunna utöva flera idrotter tycker vi är oerhört viktigt.  

Fördelen med denna tidiga anmälan är även att ni kan prova ut och beställa den piké som ingår i träningsavgiften samt andra önskade klädesplagg från vår nya "juniorkollektion". Detta kommer vara samma kollektion som förra året. Mer information om utprovning samt beställning kommer efter ni genomfört er anmälan. 

Populära delar som nattgolf, spelkvällar och matchspelsturnering från säsongen 2021 finns självklart med även 2022!

OBS! Som deltagare i vår juniorträning krävs även medlemsskap i golfklubben. Information om medlemsskap finner ni genom att klicka HÄR

Du som är 12 år eller yngre och ännu inte skaffat egna golfklubbor har möjlighet att låna ett helt set hos oss utan extra kostnad för att i senare skede köpa ut till ett billigare pris vid önskemål. 

 

Träningsgrupp - Knattar födda 2014-2016

I denna grupp fokuserar vi på att introducera barnen till golf och även idrott generellt genom koordination och kroppskontroll. Träningen blandas mellan lekar, golfövningar och golfvett.

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, vecka 24-32 blir det sommaruppehåll. Träningspassen är 60 minuter och sker onsdagar 18:30-19:30. Spelträningskväll sker måndagar 18:30-20:00.

Träningspaketet innehåller: 

16 timmar gruppträning med äldre juniorer + ledare inklusive möjlighet till extra spelträning
Pikétröja med logga Haverdals GK (värde 500:-)
Rangebollar (värde 500:-)

Pris: 900:-
 

Träningsgrupp - Yngre juniorer 2011-2013

Denna träningsgrupp är anpassad för både de som har och inte har grönt kort. Fokus här ligger på mycket kroppskontroll men ännu mer koppling till golfspelet och dess tekniska delar i kroppsrörelsen. Här involveras självklart lekar till viss del men ofta i ett golfmoment där också små tävlingar blir en större del av träningen, både individuellt och i grupp. Detta för att få utforska spelet ytterligare och förbereda till olika juniortävlingar. Målet här är att ta sitt gröna kort och testa att tävla tillsammans med sina kompisar på klubben. Under alla pass är målet att alltid 2 tränare/ledare/föräldrar på plats för att enkelt kunna dela upp i grupper under träningen. Om fler ledare är på plats är det bara positivt.  

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, vecka 25-32 blir sommartider samt 3 veckors uppehåll.
Träningspassen är 60 minuter långa och sker tisdagar och torsdagar 17:00-18:00. Spelträningskväll sker måndagar 18:30-20:00.

Träningspaketet innehåller: 

44 timmar gruppträning med Nicholas och äldre junior inklusive spelträningskvällar (totalt över 22 veckor). 
Sommarläger (mot extra avgift)
 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med logga Haverdals GK (värde 500:-)
Rangebollar (värde 500:-)

Pris: 1.500:- 

 

Träningsgrupp - Juniorer födda 2008-2010

Denna träningsgrupp är anpassad för både de som har och inte har grönt kort. Innehållet på träningarna i denna grupp kommer involveras av mer grunder och teknik än tidigare men i kombination med koordinationsövningar. Målet här är att ta sitt gröna kort och testa att tävla tillsammans med sina kompisar på klubben. Under alla pass är målet att alltid 2 tränare/ledare/föräldrar på plats för att enkelt kunna dela upp i grupper under träningen. Om fler ledare är på plats är det bara positivt.

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, vecka 25-32 blir sommartider samt 3 veckors uppehåll. Träningspassen är 90 minuter långa och sker måndagar 17:00-18:30 och torsdagar 18:00-19:30. Spelträningskväll sker måndagar 18:30-20:00.

Träningspaketet innehåller: 

55 timmar gruppträning med Nicholas och äldre junior inklusive spelträningskvällar (totalt över 22 veckor). 
Vår- sommar- och höstläger med Kristian & Nicholas (mot extra avgift) 
 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med logga Haverdals GK (värde 500:-)
Rangebollar (värde 1000:-)

Pris: 1.750:-

  

Äldre juniorer - Träning- & Tävlingsgrupp

Detta är en grupp perfekt för den junioren som vill ha fler träningstillfällen i veckan samt att ha möjlighet att satsa mer på sin golf. Målet är att juniorer i denna grupp ska ha möjlighet att tävla om de vill och det på exempelvis Halland Junior Cup, Hallandstouren & Teen Tour. Ytterligare utveckling i träningstid jämfört med tidigare grupper. 

Notis! Gruppen passar för alla juniorer som vill ha mer träningstid. I denna grupp kan alla juniorer vara med i utifrån beskrivningen ovan. 

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 43, mellan 25-32 blir det sommartider (dagtid) samt 3 veckors uppehåll. Träning sker måndagar och onsdagar 17:00-18:30 samt egen träning tisdagar 18:00-19:00 (planerad av tränarna). Egen spelkväll för denna grupp sker torsdagar 18:00-20:00.

Träningspaketet innehåller: 

96 timmar gruppträning med Kristian/Nicholas (totalt över 24 veckor) inklusive egen spelträningskväll med gruppen
2 st 50min privatlektioner / deltagare  (värde 1500:-)
Vår- sommar- och höstläger med Kristian & Nicholas (mot extra avgift) 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med loggo Haverdals GK (värde 500:-)
Gratis rangebollar  (värde 1000:-)

Pris: 2100:-

Tävlingsgrupp: Elit/Serielag

Detta är träningsgruppen för dig som vill satsa på din golf och har intresse av att vara med i klubbens elitlag på herr och damsida. Lika mycket träning som ovan grupp men fler privatlektioner, samtal med träning kring målsättning, utveckling och tävlingsplanering just för att ta DIN utveckling till nästa nivå.

Träningspaket innehåller:

96 timmar gruppträning med Kristian/Nicholas (totalt över 24 veckor) - Träning samtidigt som ovan grupp
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
4 st 50min privatlektioner / deltagare (värde 3000:-)
Coaching på seriespel samt Teen Tour eller högre
Utveckling och planeringssamtal 
Pikétröja med logga Haverdals GK (värde 500:-)
Gratis rangebollar (värde 1000:-)

Pris: 2600:- 

Om ni är osäkra på vilken grupp som passar er junior kontakta då gärna våra tränare via mail till kristian@haverdalsgk.se eller nicholas@haverdalsgk.se