Anmälan är öppen - se formulär längst ned på sidan

Välkommen till 2024 års säsong!!

Likt inför säsongen 2023 bestämmer vi inte träningstider eller dagar för våra grupper på förhand utan går istället ut med anmälan i god tid så att ni kan komma med vissa önskemål som vi ska försöka infria på bästa sätt. Att juniorer på vår golfklubb ska kunna utöva flera idrotter tycker vi är oerhört viktigt.  

Fördelen med denna tidiga anmälan är även att ni kan prova ut och beställa den piké som ingår i träningsavgiften samt andra önskade klädesplagg från vår nya "juniorkollektion". Detta kommer vara liknande kollektion som förra året. Mer information om utprovning samt beställning kommer efter ni genomfört er anmälan. 

OBS! Som deltagare i vår juniorträning krävs även medlemsskap i golfklubben. Information om medlemsskap finner ni genom att klicka HÄR

Du som är 10 år eller yngre och ännu inte skaffat egna golfklubbor har möjlighet att låna ett helt set hos oss utan extra kostnad för att i senare skede köpa ut till ett billigare pris vid önskemål.

OBS! Du som varit med under säsongen 2023 är automatiskt kvar i våra grupper och behöver aktivt säga till om ni ej vill fortsätta.

Träningsgrupp - Knattar födda 2016-2018

I denna grupp fokuserar vi på att introducera barnen till golf och även idrott generellt genom koordination och kroppskontroll. Träningen blandas mellan lekar, golfövningar och golfvett. 

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, vecka 24-32 blir det sommaruppehåll. Träningspassen är 60 minuter och sker torsdagar 17:00-18:00.

Träningspaketet innehåller: 

16 timmar gruppträning med äldre juniorer 
Pikétröja med logga Haverdals GK (värde 500:-)
Rangebollar (värde 500:-)

Pris: 1000:-
 

Träningsgrupp - Yngre juniorer 2013-2015

Denna träningsgrupp är anpassad för både de som har och inte har grönt kort. Fokus här ligger på mycket kroppskontroll men ännu mer koppling till golfspelet och dess tekniska delar i kroppsrörelsen. Här involveras självklart lekar till viss del men ofta i ett golfmoment där också små tävlingar blir en större del av träningen, både individuellt och i grupp. Detta för att få utforska spelet ytterligare och förbereda till olika juniortävlingar. Målet här är att ta sitt gröna kort och testa att tävla tillsammans med sina kompisar på klubben. Under alla pass är målet att alltid 2 tränare/ledare/föräldrar på plats för att enkelt kunna dela upp i grupper under träningen. Om fler ledare är på plats är det bara positivt. En grupp för tjejer och en för killar men där båda grupperna tränar under samma dagar och tider. Beroende på antal anmälningar kan detta komma att delas upp i fler än två grupper. 

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, vecka 25-32 blir sommartider (dagtid) samt 5 veckors uppehåll.
Träningspassen är 60 minuter långa.

Killar tränar måndagar och tisdagar 17:00 
Tjejer tränare måndagar och torsdagar 17:00

Träningspaketet innehåller: 

40 timmar gruppträning med Nicholas och äldre junior vid behov
Sommarläger (mot extra avgift)
 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med logga Haverdals GK (värde 500:-)
Rangebollar (värde 500:-)

Pris: 1.600:- 

 

Träningsgrupp - Juniorer födda 2008-2012

Denna träningsgrupp är anpassad för både de som har och inte har grönt kort. Innehållet på träningarna i denna grupp kommer involveras av mer grunder och teknik än tidigare men i kombination med koordinationsövningar. Målet här är att ta sitt gröna kort och testa att tävla tillsammans med sina kompisar på klubben. Under alla pass är målet att alltid 2 tränare/ledare/föräldrar på plats för att enkelt kunna dela upp i grupper under träningen. Om fler ledare är på plats är det bara positivt. En grupp för tjejer och en för killar men där båda grupperna tränar under samma dagar och tider. 

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 41, vecka 25-32 blir sommartider (dagtid) samt 5 veckors uppehåll. Träningspassen är 60min långa.

Killar tränar tisdagar och torsdag 18:00-19:00.
Tjejer tränar måndagar 18:00 och torsdagar 19:00.

Träningspaketet innehåller: 

50 timmar gruppträning med Nicholas och äldre junior inklusive spelträningskvällar (totalt över 20 veckor). 
Vår- sommar- och höstläger med Kristian & Nicholas (mot extra avgift)  

Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med logga Haverdals GK (värde 500:-)
Rangebollar (värde 1000:-)

Pris: 1.850:-

  

Äldre juniorer - Träning- & Tävlingsgrupp

Detta är en grupp perfekt för den junioren som vill ha fler träningstillfällen i veckan samt att ha möjlighet att satsa mer på sin golf. Målet är att juniorer i denna grupp ska ha möjlighet att tävla om de vill och det på exempelvis Halland Junior Cup, Hallandstouren & Teen Tour. Ytterligare utveckling i träningstid jämfört med tidigare grupper. Ingen specifik åldersgräns utan mer intresset till träning och golf som styr.

Notis! Gruppen passar för alla juniorer som vill ha mer träningstid. I denna grupp kan alla juniorer vara med i utifrån beskrivningen ovan. 

Träningen startar vecka 17 och pågår till vecka 43, mellan 25-32 blir det sommartider (dagtid) samt 5 veckors uppehåll.

Träning sker måndagar och onsdagar 17:00-18:30

Träningspaketet innehåller: 

60 timmar gruppträning med Kristian/Nicholas (totalt över 22 veckor) inklusive egen träningskväll med gruppen
2 st 50min privatlektioner / deltagare  (värde 1800:-)
Vår- sommar- och höstläger med Kristian & Nicholas (mot extra avgift) 
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
Pikétröja med loggo Haverdals GK (värde 500:-)
Gratis rangebollar  (värde 1000:-)

Pris: 2200:-

Tävlingsgrupp: Elit/Serielag

Detta är träningsgruppen för dig som vill satsa på din golf och har intresse av att vara med i klubbens elitlag på herr och damsida. Lika mycket träning som ovan grupp men fler privatlektioner, samtal med träning kring målsättning, utveckling och tävlingsplanering just för att ta DIN utveckling till nästa nivå. Här får du som spelare en stor mängd tid med tränare vilket då gör att en viss motprestation önskas till våra yngre juniorer. Beroende på antal anmälningar i gruppen blir motprestationen maximalt att hjälpa till med de yngre grupperna 1 vecka / månad (2-3 pass) under säsongens gång. Ju mer ni hjälper till desto mer hjälp från tränare kan ni förvänta er. 

Träningspaket innehåller:

60 timmar gruppträning med Kristian/Nicholas (totalt över 22 veckor) - Träning samtidigt som ovan grupp
Vinterträning (separat anmälan och extra avgift)
4 st 50min privatlektioner / deltagare (värde 3600:-)
Utvecklings- och planeringssamtal 1 samtal / månad april-sep
Genomgång av SwGT (statistikprogram)
Pikétröja med logga Haverdals GK (värde 500:-)

Gratis rangebollar (värde 1000:-)

Pris: 2700:- 

Om ni är osäkra på vilken grupp som passar kontakta då gärna våra tränare via mail till kristian@haverdalsgk.se eller nicholas@haverdalsgk.se 

Juniorträning 2024


Du måste fylla i alla fält märkta med stjärna.