Kurser 2022

Höstens kursschema - Anmälan finns längst ned på sidan

Hos Haverdals Golfklubb finns kurser för alla golfare. Under de senaste säsongerna har vi utvecklat kursverksamheten genom flera intressanta teman som hjälpt golfare framåt.

 

OBS! Om ni hittar kurser eller teman som är intressanta men inte passar enligt nedan datum kontakta gärna våra tränare via mail för att skapa en egen kurs med kompisgänget eller familjen. 
kristian@haverdalsgk.se
nicholas@haverdalsgk.se 

 

Lördag 27/8 - Slå längre och putta bättre". 9:00-12:00. (8 platser) - 600:-

I denna kurs tränar vi på längre drives och att få färre slag med er putter. En perfekt kurs för dig som kanske inte riktigt fick ihop spelet under KM eller bara vill bli säkrare från tee och på green. Allt för att kunna utmana mer under nästa års klubbmästerskap i slag, Longdrive eller putt eller bara få en bättre score på din nästkommande runda. Välkomna att utveckla det långa och korta spelet under en hel förmiddag.

Tränare: Kristian Söderström Malmborg

 

Söndag 4/9 - ”Damkurs - bättre bollträff och närspel”. 9:00-11:30. (6 platser) - 650:-

En kurs endast för damer där vi kommer att fokusera på viktiga delar för att skapa en bättre bollträff, både med järnklubbor och fairwaywoods. Vi kommer även fokusera på närspelet på bland annat viktiga grunder samt spelstrategi. Allt detta är såklart individuellt anpassat. Det är max 6 deltagare, så först till kvarn!

Tränare: Nicholas Blomqvist

 

Lördag 10/9 - ”Få koll på grunderna i svingen”. 9:00-11:30. (6 platser) - 650:-

Här kommer fokuset ligga på grunder för att skapa goda förutättningar för bra golfslag. Om grunderna är bra blir resten av svingen mycket lättare! Vi kommer fokusera på fulla slag, närspel samt puttning. Allt detta kommer vara individuellt anpassat. 

Tränare: Nicholas Blomqvist 

 

Lördag 17/9 - "Kroppens påverkan på din golfsving". 9:00-12:00. (10 platser) - 600:-

I denna kurs väver vi samman din kropps förutsättning i rörlighet och stabilitet till er golfsving. En kurs som kommer utveckla er förståelse och effektivitet kring er golfsving där ni även får tips på hur ni kan bli rörligare eller stabilare i kroppen oavsett förutsättning och ålder. Kursen liknar upplägget som vinterträningen bygger på där effekter från förra vintern bland annat var ökad slaglängd, mindre smärta och bättre sömn. 

Tränare: Kristian Söderström Malmborg

 

Lördag 24/9 - ”Slag runt green” 9:00- 11:00. (6 deltagare) - 500:-

Under denna kurs kommer du få en helhetsbild av närspelet! Vi kommer gå genom viktiga grunder i tekniken, men även minst lika viktiga faktorer som spelstrategi. En kurs som kommer lyfta ditt närspel till nästa nivå.

Tränare: Nicholas Blomqvist

 

Lördag 1/10 - ”Öka din slaglängd” 9:00-11:00. (6 platser) - 500:-

Vill du lära dig slå längre men samtidigt bibehålla slagriktningen? Då är du varmt välkommen på kurs för att öka din slaglängd! Med smarta och enkla knep kommer ni kunna utnyttja detta kommande golfrundor. 

Tränare: Nicholas Blomqvist

Fill out my online form.